El contexto organizativo como espacio de intervención

TítolEl contexto organizativo como espacio de intervención
Tipus de publicacióBook
Any de publicació2021
AutorsGairín, J, Castro, D
Número de pàgines302
PublisherEditorial Sintesis
Número ISBN 9788413570600
Resum

Aquesta obra, els autors de la qual són els professors Joaquín Gairín Sallán i Diego Castro Ceacero, apareix en un moment molt complex que ens ha deixat diversos aprenentatges, entre ells, la importància d'identificar, conèixer, intervenir i millorar els components i les dinàmiques organitzatives.  Les organitzacions educatives no són només mers continents on es desenvolupen pràctiques formatives; sinó que són promotores, facilitadores, potenciadores i estimuladores de el propi quefer pedagògic. Si en els últims temps s'havia associat l'estudi organitzacional a aspectes administratius i de tall burocràtic, la nova realitat ha convertit a la disciplina en una autèntica eina per potenciar i facilitar l'acció socioeducativa. El context organitzatiu és part de la solució. 

El treball es divideix en 12 capítols agrupats en 4 blocs de contingut: les organitzacions en el seu context, els components organitzatius, la dinàmica organitzativa i, finalment, alguns aspectes diferencials com les organitzacions socioeducatives i les institucions universitàries.

URLhttps://www.sintesis.com/educaci%C3%B3n%20superior-299/el%20contexto%20organizativo%20como%20espacio%20de%20intervenci%C3%B3n-ebook-2893.html
Català
Campus d'excel·lència internacional U A B