PBEtools experiències a escoles

07.5.2020
Projectes

El projecte PBEtools ha dut a terme una nova iniciativa amb tres escoles

El projecte PBEtools ha publicat tres dels vídeos on es documenta l’experiència dels centres educatius que apliquen metodologies de treball basades en l’evidència. Les escoles que han participat en la iniciativa han estat: Emili Juncadella (Barcelona), Tecnos (Terrassa) i Roser Capdevila (Terrassa).

 

Els vídeos serveixen per presentar l’experiència d’immersió en un procés de canvis reflexionats i consensuats amb l’objectiu de millorar la pràctica educativa per aconseguir l’atenció a la diversitat i assegurar l’òptim desenvolupament de l’alumnat. 

 

La implicació dels tres centres educatius al projecte liderat per EDO-UAB “Pràctiques educatives basades en les evidències científiques: disseny i validació d’estratègies per la millora dels centres educatius” (Ref. EDU2017-88711-R), ha permès la consolidació d’aquestes iniciatives, contribuint a sensibilitzar els membres de l’escola cap a la utilització de les evidències científiques per a la fonamentació i el desenvolupament de processos d’innovació sostenibles i efectius. 

 

La finalitat del projecte PBE-Tools és promoure i impulsar pràctiques educatives generant recursos perquè el professorat i els equips educatius puguin transferir i usar la investigació educativa per a la millora dels centres educatius no universitaris. El projecte PBE-Tools busca aconseguir els seus objectius des d’un plantejament col·laboratiu i de comunitats d’investigació.

Per a més informació sobre el projecte, cliqui aquí.

Per a veure el vídeo de l’escola Emili Juncadella, cliqui aquí.

Per a veure el vídeo de l’escola Tecnos, cliqui aquí.

Per a veure el vídeo de l’escola Roser Capdevila, cliqui aquí

Campus d'excel·lència internacional U A B