Defensa de Treballs Finals de Postgrau

13.5.2020
Formació

Els dies 15 i 18 de maig els alumnes del Postgrau en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa duran a terme les defenses dels seus Projectes final d’Estudis.

El Postgrau i Màster en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa persegueix analitzar críticament i avaluar el marc normatiu i les directrius administratives i econòmiques que regulen el funcionament de les institucions educatives; i promoure el canvi personal en coneixements, competències, actituds i habilitats de directius de centres educatius, relacionats amb les necessitats de la seva pràctica professional, els requeriments del context immediat i de el sistema educatiu.

El proper curs, 2020-2021, el programa s’oferirà com a  Màster Oficial en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa. Aquesta conversió permetrà als titulats poder acreditar els crèdits cursats per accedir a estudis de doctorat, al mateix temps que facilitarà el reconeixement del títol en països de fora de la Unió Europea. Cal destacar que el nou programa reuneix els requisits establerts per la Generalitat de Catalunya per a poder accedir al càrrec de direcció de centres educatius.

Més informació consulta aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B