9a trobada de RETINDE

10.3.2020
Projectes

La novena reunió de RETINDE va ​​tenir lloc el passat 6 de març a Avilés

El passat 6 de març va tenir lloc la novena reunió de la RETINDE (Xarxa Transdisciplinar d'Investigació Educativa), en la qual Joaquín Gairín, membre de la seva Comissió Delegada, va assistir en representació de Grup EDO, que és soci-fundador de la Xarxa.

La trobada tenia com a objectiu reunir als onze representants de les associacions científiques i xarxes d'investigació per poder abordar i tractar en profunditat temes relacionats amb les altes i baixes de la RETINDE, la revisió de el document base on es delimiten els objectius i estructura, la participació i presentació al Congrés de Pedagogia 2020 i les activitats presents i futures de la mateixa.

La RETINDE és una xarxa d'associacions i societats científiques en educació i xarxes de grups de recerca educativa. Aquesta es va crear el 2016 a partir de setze entitats fundadores, d'entre elles el Grup EDO. Els objectius que persegueix la Xarxa Transdisciplinar d'Investigació Educativa són els següents:

  • Contribuir a la millora de la investigació educativa i el seu impacte en la societat, la pràctica educativa i el coneixement científic
  • Afavorir la vinculació de la investigació amb l'acció dels i les professionals i la pràctica educativa
  • Promoure la col·laboració entre les associacions, societats i xarxes vinculades a RETINDE i d'aquesta amb altres externes i internacionals.
  • Fomentar la presència de la recerca educativa a la societat
  • Convertirse en un interlocutor reconegut davant les administracions

Per a més informació sobre la RETINDE, feu clic aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B