Creada la Xarxa ASCENT

24.3.2020
Projectes

De l'10 a el 13 de març s'ha dut a terme a Sao Paulo (Brasil) la cinquena trobada de el projecte ASCENT així com la conferència inaugural de la Xarxa ASCENT.

El cinquè partit de el projecte "ASCENT - Centres de Competència per a Enginyeria automotriu i Gerència de Vendes per incrementar l'impacte positiu en el desenvolupament econòmic regional a Argentina, Brasil i Mèxic" s'ha celebrat de l'10 a el 13 de març a Sao Paulo (Brasil) amb l'objectiu d'analitzar les tasques realitzades en els últims mesos, així com planificar les activitats futures. Així mateix, es va realitzar la conferència inaugural de la Xarxa ASCENT.

Aleix Barrera ha participat en representació d'EDO-UAB a la reunió, en què ha aprofitat per repassar els aspectes vinculats al seguiment de la qualitat del projecte, l'anàlisi de la gestió de riscos i resolució de problemes, especialment centrats en la crisi sanitària actual, els resultats d'avaluacions anteriors i la verificació de les recomanacions d'avaluació externa.

El projecte, finançat per Erasmus + i en el qual el Grup EDO col·labora amb la coordinació de dos paquets de treball, busca tancar l'actual bretxa entre les necessitats del mercat laboral i les ofertes educatives donant suport a les IES en l'avanç dels seus coneixements en enginyeria automotriu i vendes.

Per a més informació sobre el projecte, cliqueu aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B