La gestió de la responsabilitat social a les universitats Iberoamericanes

20.3.2020
Publicacions

Publicat l’informe de RedAGE “La gestió de la responsabilitat social a les universitats Iberoamericanes”, el qual ha estat coordinat per membres del Grup EDO. 

Joaquín Gairín i Saida López, han estat els coordinadors l’informe II de la RedAGE (Xarxa de Suport a la Gestió Educativa), que en aquesta ocasió ha versat sobre “La gestió de la responsabilitat social a les universitats Iberoamericanes”. 

La publicació pretén donar a conèixer aportacions significatives i qualificades sobre la realitat i perspectiva de la temàtica abordada, centrant-se en analitzar algunes de les problemàtiques i reptes que la vinculació amb l’entorn suposa per als administradors i gestors de les universitats. 

El llibre està format per les aportacions de 47 especialistes de 14 països iberoamericans, construint així una visió àmplia del desenvolupament en els diferents països, proporcionant per a cada un d’ells referències normatives, la realitat en les seves universitats, algun exemple rellevant, reflexions i propostes per a la millora. 

Amb “La gestió de la responsabilitat social a les universitats Iberoamericanes” es compleix una vegada més el compromís social de la Xarxa de Suport a la Gestió Educativa (RedAGE), emetent un informe anual sobre els aspectes rellevants de l’organització i gestió de l’educació. La xarxa és una associació científica i sense ànim de lucre, que té com a objectiu fomentar la millora de la gestió educativa a Iberoamèrica. 

Per a consultar la publicació, cliqui aquí

Per saber més sobre la RedAGE, cliqui aquí

Campus d'excel·lència internacional U A B