4ª reunió ASCENT

16.12.2019
Projectes

Els dies 10, 11, 12 i 13 de desembre, ha tingut lloc a Düsseldorf (Alemanya) la 4ª trobada del projecte ASCENT.

Amb motiu de reunir-se i gestionar el projecte ASCENT, del 10 fins el 13 de desembre els membres del projecte es van trobar a Düsseldorf (Alemanya) per debatre sobre els temes rellevants del projecte. En representació del Grup EDO, hi van assistir Aleix Barrera i Jordi Codina.

El desenvolupament del projecte "ASCENT - Centres de Competència per l'Enginyeria Automotriu i Gerència de Vendes per a incrementar l'impacte positiu en el desenvolupament econòmic regional en Argentina, Brasil i Mèxic" busca trencar l'actual bretxa entre les necessitats del mercat laboral i les ofertes educatives donant suport als IES en l'avenç del seu coneixement en enginyeria automotriu i vendes.

Per començar les jornades es va dur a terme la benvinguda per Eva Penz(FH JOANNEUM), project manager del projecte, i Jörg Niemann (HS Düsseldorf). Durant els quatre dies es va tractar sobre els avenços que hi han hagut des de l'última trobada, entre els quals destaquen, entre d’altres, el desenvolupament de xarxa ASCENT (identitat, objectius, distribució de feina, presentació de la web i materials, i pla d'activitats), sobre la difusió planificada i el seu pressupost o les prioritats per als pròxims mesos dels aspectes vinculats al seguiment de la qualitat del projecte, activitat liderada per EDO.

Per a més informació sobre el projecte ASCENT, que és finançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea, cliqui aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B