Nova infografía Grup EDO

Category: 
El grup
Date: 
07.11.2019
Image: 
Slide text: 

Ja es pot consultar la nova infografia que afegeix la informació més rellevant del Grup EDO de forma molt visual

Extended Abstract: 

Ja es pot consultar la nova infografia que afegeix la informació més rellevant del Grup EDO de forma molt visual

New text: 

Ja s'ha publicat la nova infografia del Grup EDO, que reuneix tota la informació rellevant del grup des del 2005 fins a l'actualitat. La infografia és un molt bon recurs per detallar les característiques del grup de la forma més visual possible.

Aquest document gràfic reuneix molta informació sobre el Grup EDO, com ara: la composició de membres de l'equip, els seus integrants, les connexions que hi ha amb les principals ciutats d'Espanya i els principals països de tot el món, com es distribueix la producció de projectes, o com s'organitza l'estructura de l'EDO a Catalunya.

La infografia també inclou un apartat on es comenten les principals publicacions d'aquests últims anys, ja que la producció bibliogràfica del Grup EDO és àmplia i extensa; per altra banda també es destaquen els projectes competitius més rellevants des de 2005 fins a l'actualitat diferenciant els que estan finalitzats dels que no, i dividint-los en 12 temàtiques: professional, centres i entorn, universitat, cooperació, tutories, seguretat, docència, autonòmics, nacionals, no europeus, europeus i institucionals.

Finalment, també inclou les línies d'investigació del Grup EDO i les seves principals fonts de finançament: Unió Europea, AGAUR, el Ministeri d'Economia i Competitivitat, Erasmus +, Senacyt, Fundació Mapfre, i la Comissió Europea.

Per descarregar la infografía, feu clic aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B