Vuitena sessió CoP en Gestió del Coneixement

21.10.2019
Activitats

El passat 17 d’octubre va tenir lloc la vuitena sessió de la Comunitat de Pràctica sobre Creació i Gestió del Coneixement. 

El passat 17 d’octubre va tenir lloc la vuitena sessió de la Comunitat de Pràctica sobre Creació i Gestió del Coneixement.  Aquesta nova sessió va ser dirigida pel Departament de Documentació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals al estudis de TV3. La CoP de CGC abarca organitzacion públiques i privades de l’àmbit català i és promoguda conjuntament per Neos i el Grup EDO.

Aquest departament té molta experiència en transformar la informació en valor pels seus professionals i ens van oferir l’oportunitat de conèixer l’experiència de la CCMA i entendre com una quantitat desbordant d’informació és tractada per facilitar la tasca dels periodistes i estructurar i activar el coneixement de l’organització. Actualment, la majoria d’organitzacions tenen una sobresaturació de documents, no sempre actualitzats i sovint oblidats i difícils de localitzar.

Els responsables del Departament de Documentació de la CCMA ens van parlar d’ aspectes com les necessitats dels usuaris de la base documental de la CCMA, tipus de documents i continguts, selecció, priorització i actualització, criteris d’arxiu i cerca, tecnologia i processos disponibles, adaptació a les noves necessitats de difusió i ús (web, radio, televisió, xarxes socials), iniciatives innovadores per la col·laboració i la generació de coneixement.

Campus d'excel·lència internacional U A B