Convocatòria de la beca del Ministeri per a contractes predoctorals

21.10.2019
Formació

Publicada la convocatòria per a contractes predoctorals per a la formació de doctors.

La beca consisteix en ajudes per a contractes predoctorals per a la formació de doctors contemplada al Subprograma Estatal de Formació, del Programa Estatal de Promoció del Talent i la seva Ocupabilitat, en el marc del Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i Innovació 2017-2020, en règim de concurrència competitiva i aplicant els principis de publicitat i objectivitat.

L'objectiu de les ajudes és la formació de doctors mitjançant el finançament de contractes laborals, sota la modalitat de contracte predoctoral, per tal que els investigadors en formació realitzin una tesi doctoral associada a un projecte d'investigació finançat per les ajudes per projectes d'I+D. La contractació laboral serà durant un període d'orientació postdoctoral d'un any de duració, d'aquells doctorands que obtinguin el títol de doctor amb antelació a l'inici de l'última anualitat de l'ajuda.

El termini de presentació de peticions roman obert des del dia 17 d'octubre fins el dia 7 de novembre de 2019 a les 14 hores (hora peninsular espanyola).

Per a més informació sobre la convocatòria, cliqui aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B