Postgrau en Competència Digital Docent

Formació
19.10.2022

T'agraden les tecnologies digitals? Vols aprendre com aplicar-les per a millorar l'aprenentatge del teu alumnat? Aquest és el programa de postgrau que estàs buscant.

El Postgrau en Competència Digital Docent dóna resposta a les necessitats formatives de docents no universitaris que volen complir amb els requisits marcats en el document “Competència digital docent del professorat de Catalunya”, elaborat pel Departament d’Ensenyament, el Departament d’Empresa i Ocupació i el Departament d’Economia i Coneixement l’any 2018 amb l’objectiu d’oferir un marc per propiciar l’assoliment de les competències digitals (Decrets 119/2015 i 187/2015). També ha de permetre acreditar el seu perfil professional en “Competència Digital Docent”.

Objectius: 

  • Analitzar críticament el paper de les tecnologies digitals en el context educatiu actual
  • Promoure el canvi personal en coneixements, competències, actituds i habilitats en quant a la integració de les tecnologies digitals en el centre educatiu, des d’un punt de vista organitzatiu i didàctic
  • Dissenyar entorns universals d’aprenentatge incorporant les tecnologies digitals

Requisits d’accés: Diplomats, Graduats i Llicenciats universitaris vinculats professionalment al camp de l’educació formal o no formal, amb experiència o interès per a millorar el seu perfil professional vinculat a les tecnologies digitals. 

Sortides professionals: el programa formatiu es dirigeix principalment a professionals en actiu que desitgin millorar el seu perfil competencial en l’àmbit de la Tecnologia Digital enfocada a la docència en diferents nivells del sistema educatiu, així com dels centres d’educació no formal. Així mateix, pretén donar resposta als professionals dels centres educatius públics que desitgin acreditar el seu perfil professional en Competència Digital Docent. 

Per a més informació sobre el Postgrau, cliqui aquí.

Segueix-nos també a Twitter: https://twitter.com/PostgrauCDD

Campus d'excel·lència internacional U A B