Directori de la UAB

Qüestionari d'autoavaluació de la seguretat integral per a centres educatius

TítuloQüestionari d'autoavaluació de la seguretat integral per a centres educatius
Tipo de publicaciónJournal Article
Año de publicación2011
AutoresGairín, J, Castro, D, Díaz-Vicario, A, Rosales, M
RevistaRevista Catallana de Seguretat Pública
Volumen24
Paginación193-212
ISBN2014-2781
Resumen

La present aportació informa sobre la realització i concreció d’un qüestionari en línia que serveix per avaluar la seguretat integral dels centres educatius. Dissenyat per un equip interdisciplinari d’experts de l’àmbit de la se guretat i de l’Àrea de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat Autònoma de Barcelona, permet als centres accedir, mitjançant la xarxa internet, a un document que pot diagnosticar el seu nivell de seguretat i que recull mesures per a la millora de la seguretat en aquelles àrees detectades com a deficients.
La confecció i concreció de l’instrument d’autoavaluació de la seguretat integral (Qüestionari d’autoavaluació EDURISC, en endavant) s’ha fet amb l’objectiu de promoure les autoavaluacions de riscos en els centres educatius, a la vegada que contribueix al fet que els centres adoptin mesures preventives i promou la cultura preventiva i de seguretat entre els equips directius i professorat dels centres educatius.

URLhttp://www20.gencat.cat/docs/interior/Home/MS%20-%20Institut%20de%20Seguretat%20Publica%20de%20Catalunya/01%20LInstitut/Publicacions/Totes%20les%20publicacions/Revista%20Catalana%20de%20Seguretat%20Publica/DARRER%20NUMERO/rcsp24_cat.pdf
Español
Campus d'excel·lència internacional U A B