Lorena Pulido Mantas

contacte

Edifici GL/212 - Despatx EDO - Plaça del Coneixement 

Campus de la UAB · 08193 Bellaterra

(Cerdanyola del Vallès) · Barcelona · Spain

+34 935 813 402
Membre
Nota biogràfica: 

Diplomada en magisteri, llicenciada en psicopedagogia i postgraduada en el màster en Dependència i Igualtat en l’Autonomia Personal per la Universitat de Jaén. Previament vinculada a la Universitat de Jaén, investigant en el grup d’Investigació i Desenvolupament Educatiu de l’Orientació (IDEO), amb el Projecte I+D TIMONEL: Sistema de Recomanació (SR) basat en necessitats d’orientació i tutoria d’alumnat i egressats universitaris europeus. 

La tesi doctoral que desenvolupa se centra en els processos de canvi i en les barreres personals, professionals i institucionals que es presenten a l’hora de passar de la investigació a la pràctica en els centres educatius. Indagant i examinant les dificultats que troba el professorat a l’establir un pla de treball per aplicar les Pràctiques educatives Basades en les Evidències (PBE). 

Lorena també col·labora en altres investigacions i projectes en els que els objectius s’enfoquen en optimitzar els processos d’ensenyança i aprenentatge. 

Línia(es) de recerca: 
Canvi, millora i innovació en els sistemes i organitzacions educatives. Tecnologies de l'Informació i la Comunicació, i el desenvolupament organitzatiu. La creació i gestió del coneixement organitzatiu. L’avaluació de la transferència i l’impacte de la fo
Campus d'excel·lència internacional U A B