Gemma París Romia

Membre
Nota biogràfica: 

Professora d’educació artística en el Departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Facultat de Ciències de l’Educació (UAB). Doctora en Belles Arts, Universitat de Barcelona.

Col·labora en diverses investigacions i projectes educatius que tenen com a objectiu la millora de l’educació a través de les arts, mitjançant la col·laboració entre institucions educatives, institucions culturals i artistes .

Les seves línies d’investigació actuals giren entorn les hibridacions entre art i educació, la creativitat, les metodologies d’investigació a través de l’art i la recerca artística com a camp d’investigació. Ha tingut beques d’investigació competitives per fer estades de recerca i docència a universitats estrangeres.

En l’àmbit de la recerca artística ha realitzat diferents residències d’artistes a Argentina, París, Londres, Mèxic, mitjançant beques competitives. Ha obtingut premis de pintura, i ha exposat la seva obra en diferents museus, galeries i centre d’art de diferents països.

Revisa la seva activitat de recerca aquí.

Línia(es) de recerca: 
Millora educativa a través de les arts; investigació educativa mitjançant narratives visuals; recerca artística; art contemporani.
Campus d'excel·lència internacional U A B