Mª Verónica Leiva Guerrero

contacte

Escuela de Pedagogía

Avenida El Bosque 1290, Santa Inés

Viña del Mar.

56/32/322274314
Professora Jerarquitzada Adjunta - Pontificia U. Católica de Valparaíso
Nota biogràfica: 

Professora d'EGB, Llicenciada en Educació per la Universitat de Playa Ancha, Valparaíso, Xile, Postgraduada en Processos Pedagògics Menció Gestió curricular per la Universitat de Santiago de Xile, Diplomada en Projectes Educacionals per la Universitat Marítima de Xile, Doctora en Didàctica en Ciències de l'Educació per la Universitat d'Oviedo, Espanya. Actualment és Professora Adjunta, a jornada Completa de l'Escola de Pedagogia en les assignatures d'Avaluació per a l'aprenentatge i Models d'Avaluació. Directora de la Revista Perspectiva Educacional, Formació de Professors. S'ha exercit com a docent de pre i postgrau en universitats xilenes, havent estat directora d'Assegurament de la Qualitat i de Postgrau d'Educació de la Universitat Marítima de Xile, Cap de la Carrera d'Educació Bàsica de la Universitat Catòlica Silva Henríquez i de la Pontifícia Universitat Catòlica de Valparaíso, Cap de Recerca de l'Escola de Pedagogia de Pontifícia Universitat Catòlica de Valparaíso.

Ha desenvolupat investigacions en l'àmbit de l'assessorament educatiu, desenvolupament institucional dels centres escolars, lideratge pedagògic, currículum i avaluació educativa.

Línia(es) de recerca: 
Política i Gestió d'Institucions Educatives en el camp curricular, directiu i docent; avaluació per a l'aprenentatge; avaluació de centres i programes educatius.
Campus d'excel·lència internacional U A B