Kick-off Meeting

25.11.2015
Recerca

Els dies 26 i 27 de novembre té lloc a Berlín la reunió que servirà per a iniciar oficialment el projecte ProNet.

Georgeta Ion i David Rodríguez participaran com a representants de l’EDO-UAB a la reunió inicial del projecte ProNet “Pro-Networks: Recolzant xarxes inter-sectorials a la integració de l’estudiant que abandona la Universitat a la formació professional” que tindrà lloc a Berlín els propers dies 26 i 27 de novembre.

El projecte, finançat per la Comissió Europea amb una dotació total de 147.046€ en el marc del programa Erasmus Plus, es desenvoluparà entre els mesos de setembre 2015 i agost 2017 i està coordinat per la FBB Forschungs Institut Betribliche Bildung Gemeinnutzige GMBH d’Alemanya. A més de l’EDO-UAB, participen com entitats associades al projecte, el Centre Interinstitutionnel de Bilan de Compétences Bourgogne Sud (França), la Akademia Przedsiebiorczosci spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia (Polònia) i la Narodni vzdelavaci fond, o.p.s. (República Txeca).

El projecte se centra en la identificació, la comprensió al llarg d’Europa de la documentació y el reconeixement dels outcomes d’aprenentatge per als estudiants que abandonen la universitat., el número del qual està augmentant. L’objectiu és que puguin beneficiar-se de l’àrea Europea d’habilitats i competències a partir de la creació d’una nova eina. Els socis del projecte desenvoluparan manuals que permetran a aquells que abandonen, documentar les seves qualificacions i competències.

La reunió servirà per a concretar les accions a desenvolupar en els propers mesos, per això els diferents socis presentaran breument la situació de partida dels seus països quant al sistema de formació professional i la situació de l’abandonament a la universitat. A més, serà aquest l’espai per analitzar quines institucions poden ser les millors candidates per actuar com a potencials replicadores de les experiències que s’elaborin al projecte.

Per a més informació del projecte: https://goo.gl/wWaqSD

Campus d'excel·lència internacional U A B