FIET2022. STEAM: innovar i investigar per a transformar l'educació

Conferències
05.4.2022

Obert el període de presentació d'aportacions vinculades amb experiències desenvolupades i/o resultats de projectes de recerca sobre l'Educació i la Tecnologia.

El Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia (FIET), organitzat per primer cop en 2014, pretén ser un espai de trobada on figures de rellevància internacional relacionades amb el món de la educació i la tecnologia reflexionin i facin propostes de manera conjunta sobre el seu paper transformador en un context digital. 

Actualment, el FIET està vinculat a un conveni signat per la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat de Vic - UCC, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat Ramon Llull i la Universitat Rovira i Virgili; per tal de desenvolupar els objetius anomenats a partir de l'organització d'unes jornades anuals i un Congrés quinquenal. 

En aquesta edició, el tema central del FIET2022 s'articula al voltant de l’enfocament STEAM en l'Educació. Els objectius del FIET2022 són:

  • Compartir la recerca i les experiències innovadores més actuals en Educació i Tecnologia, especialment les relacionades amb els avenços en la formació STEAM.
  • Analitzar, reflexionar i debatre sobre la transformació educativa a través de les tecnologies digitals i de l’educació STEAM.

Web Oficial del FIET: https://fiet2022.fietcat.cat/

Més informació sobre les contribucions aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B