Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologia

Conferències
11.3.2019

El Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia (FIET), organitzat per primer cop al 2014, pretén ser un espai de trobada per reflexionar i fer propostes sobre el paper transformador de les tecnologies al context actual.

El Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia (FIET), organitzat per primer cop en 2014, pretén ser un espai de trobada on figures de rellevància internacional relacionades amb el món de la educació i la tecnologia reflexionin i facin propostes de manera conjunta sobre el seu paper transformador en un context digital. 

Actualment, el FIET està vinculat a un conveni signat per la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat de Vic - UCC, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat Ramon Llull i la Universitat Rovira i Virgili; per tal de desenvolupar els objetius anomenats a partir de l'organització d'unes jornades anuals i un Congrés quinquenal. 

Objectius:

  • Fer visible el coneixement i les bones pràctiques que es generen a Catalunya relacionades amb l’educació i la tecnologia.
  • Localitzar especialistes i experiències internacionals, així com activar projectes estratègics per al desenvolupament de l’educació i la tecnologia.
  • Contribuir a la millora de l’educació a través de l’anàlisi, el debat, l’elaboració de propostes i la difusió des d’una òptica tecnològica i transformadora.

Web oficial del FIET: https://fiet2019.fietcat.cat/
Web oficial de la Jornada FIETxs2019:https://fiet2019.fietcat.cat/

Campus d'excel·lència internacional U A B