XIV trobada CoP de Gestió del Coneixement

05.4.2022
Seminaris

El dijous 28 d’abril tindrà lloc la catorzena sessió de la Comunitat de Pràctica de Gestió del Coneixement.

El dijous 28 d'abril, de 10.00 a 12.00 hores, Maiol Masip participarà com a ponent en la Comunitat de Pràctica de Gestió del Coneixement reflexionant sobre la importància de simplificar els processos d'una organització per eliminar tot allò que no aporta valor, des del punt de vista de l'usuari. 

Masip és enginyer industrial, especialitzat en la filosofia LEAN. Els últims anys ha estat treballant en una fàbrica xinesa on el LEAN ha estat la manera de millorar l’eficiència i la coordinació interna. També treballa en l’àmbit sanitari, assessorant hospitals per millorar els seus fluxos i processos. Compartirà amb nosaltres la seva experiència en diferents organitzacions sanitàries i industrials a les que ha ajudat a reduir:

La CoP en Gestió del Coneixement la conformen experts i professionals vinculats a la Creació i Gestió del Coneixement que es reuneixen periòdicament amb l’objectiu d’analitzar diferents experiències vinculades a aquest àmbit de treball a les organitzacions. En concret s’han analitzat experiències amb un ampli recorregut, entre d’altres, en l’àmbit de les organitzacions educatives, sanitàries, de justícia, comunicació i recerca.

Inscripció aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B