XIV Congrés Internacional d'Educació i Innovació

12.12.2020
Activitats

Els dies 9, 10 i 11 de desembre va tenir lloc el XIV Congrés Internacional d'Educació i Innovació.

El programa del Congrés, que en aquesta edició s'ha realitzat en modalitat online, s'ha centrat en analitzar la importància d'establir una articulació entre Educació Tècnic Professional i el món de la feina.

Joaquín Gairín ha participat al Congrés presentant una aportació en el marc de l'simposi titulat "Articulació entre educació tècnica professional i treball per a la promoció de el desenvolupament humà i els efectes econòmics de la pandèmia", coordinat per Cecilia Marambio, col·laboradora de CRiEDO.

Durant l'activitat s'ha realitzat una anàlisi de la inversió de l'% de l'PIB per alumne en una selecció de països, pertanyents a l'OCDE i es confronten les dades amb resultats PISA, per concloure en el desenvolupament humà de cada nació quan inverteix en educació. A més, es projecta el resultat de les habilitats bàsiques en joves que busquen accedir a llocs de treball, analitzant la realitat dels titulats de la Formació Tècnica Professional quan es veuen enfrontats a l'accés de llocs de treball.

El simposi pretén respondre a l'ODS 4.4, presentant una proposta real per a la inserció laboral dels joves que es titulen de la Formació Tècnica Professional i han d'afrontar els actuals efectes econòmics derivats de la pandèmia.

Més informació aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B