Reunió de coordinació O4Yel

21.9.2021
Projectes

El 20 de setembre ha tingut lloc una trobada en format virtual de tots els socis participants del projecte O4Yel.

Els socis del projecte O4Yel van realitzar una reunió general de coordinació de forma telemàtica el passat dia 20 de setembre amb l’objectiu de fer un seguiment de les activitats realitzades fins al moment, així com per a planificar les activitats que es duran a terme durant els pròxims mesos del projecte. També va participar-hi l’avaluador extern del projecte, que va presentar els resultats obtinguts en l’avaluació parcial feta fa uns mesos.

Així doncs, es va valorar la situació actual dels centres educatius d’aquells països que fins l’inici d’aquest curs 20/21 no havien pogut començar a implementar les estratègies i quina és la seva participació final. També es va centrar en la definició de les següents reunions de coordinació. Especialment l’esdeveniment final programat el maig del 2022 a Romania i obert a tothom que estigui interessat en la temàtica del projecte, del qual oferirem més informació en les pròximes setmanes.

El projecte Orienta4YEL pretén desenvolupar, implementar i avaluar mètodes i pràctiques innovadores centrades en els mecanismes d'orientació i acció tutorial per fomentar l'educació inclusiva dels i de les joves que abandonen prematurament o que estan en risc d'abandonar prematurament els seus estudis; tant en contextos educatius formals com no formals.

Per a més informació sobre el projecte Orienta4YEL, accediu a la fitxa-resum i a la web del projecte: https://www.orienta4yel.eu/

Campus d'excel·lència internacional U A B