Nova edició FIET 2021

25.10.2021
Conferències

Del 27 al 29 d’octubre se celebrarà el FIET sobre la Investigació i la innovació en Tecnologia Educativa a l'era digital.

El FIET (Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia) del 2021 es durà a terme els dies 27, 28 i 29 d’octubre en format virtual sota el lema “La investigació i la innovació en Tecnologia Educativa a l’era digital”. Aquesta edició del FIET pretén ser un espai de trobada d’investigadors de rellevància internacional relacionats amb el món de l'educació i la tecnologia perquè reflexionin, discuteixin i facin propostes de manera conjunta sobre el paper de la recerca en tecnologia i educació com a element transformador de l’educació en un context digital. El principal objectiu és contrastar i buscar solucions a algunes de les mancances actuals de la recerca en Tecnologia Educativa. 

El FIET2021 consta de dues parts: una primera secció on experts i expertes relacionats amb el món de l'educació elaboren propostes educatives per a nous escenaris d'aprenentatge, des d'una òptica de recerca i innovació. En una segona secció, el FIET2021 programa dos moments clau: una primera jornada, de caràcter intern, on els membres de cadascuna de les línies exposen, debaten i recullen conclusions, seguida de dues jornades, obertes als participants inscrits, en les quals docents i professionals de l'educació comparteixen experiències i intercanvien punts de vista en funció dels eixos temàtics.

Enguany els nostres companys Joaquín Gairín, també membre del comitè científic, i Cristina Mercader, membre del comitè organitzador, coordinaran dos eixos temàtics diferents. Joaquín Gairín liderarà la línia 1 centrada en polítiques educatives: els processos de garantia de la qualitat i la perspectiva de futur com a eixos vertebradors. Mentre que la Cristina Mercader el debat basat en la línia 10 centrada en les  xarxes en contextos digitals i l’apropament de la tecnologia a la ciutadania: la relació entre tecnologia i societat i el seu efecte en els processos educatius. Així com l’impacte de les xarxes ciutadanes i socials en la transmissió del coneixement, i com eines per fomentar la participació ciutadana. 

Tota la informació del FIET 2021 aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B