Nou vídeo del projecte Orienta4Yel

03.7.2020
Projectes

Publicat un nou vídeo de O4Yel que explica el marc conceptual dels riscos d’abandonament escolar en el context britànic.

nini university of bath

La Universitat de Bath publica aquest vídeo en el que explica el model conceptual per comprendre els riscos d'abandonament prematur dels joves, centrant-se en el concepte de NINI (en anglès: NEET Not a Education, Employment or Training). Aquesta expressió s'atribueix a una persona jove que ja no forma part del sistema educatiu i un cop finalitzat l'ensenyament obligatori no segueix formant-se ni tampoc entra a participar dins del mercat de treball. És a dir, que ni estudia, ni treballa.

Aquest vídeo ha estat editat pels companys Ceri Brown, Ioannis Costes Batlle, Nicola Savvides i Alison Douthwaite del departament d'Educació de la Universitat de Bath i produït pel programa de formació Tackling Early Leaving (TEL).

El projecte Orienta4YEL (https://www.orienta4yel.eu/), finançat amb fons europeus, és un estudi de tres anys amb l'objectiu de comprendre i intervenir en l’abandonament escolar en cinc països d'Europa: Espanya, Portugal, Alemanya, Romania i el Regne Unit.

Per veure el video: https://vimeo.com/431748528

Campus d'excel·lència internacional U A B