Membres d'EIPSI en WERA 2022

25.4.2022
Conferències

El passat 24 d'abril Cecilia Inés Suárez va presentar els projecte EIPSI en el WERA 2022 Focal Meeting.

El passat 24 d'abril Cecilia Inés Suárez, membre del CRiEDO i Projecte EIPSI, va presentar resultats de recerca amb una comunicació en el WERA 2022 Focal Meeting celebrat a San Diego, Estats Units.

La comunicació presentada per Suárez, realitzada en coautoria amb Georgeta Ion i Anna Díaz-Vicario, es va titular "Steps Towards an Evidence informed education in Catalan Schools. From policy makers intentions to teachers' practice" i va formar part del Simposi "Enablers and Barriers to Research-Informed Education: Exploring international Perspectives" coordinat per Jana Groß Ophoff and Chris Brown.

Entre els resultats presentats, la presentació es va focalitzar en la utilització de les evidències de recerca per part dels mestres, els factors que afavoreixen o impedeixen aquesta utilització, i en les condicions organitzacionals que influeixen en l'adopció de l'enfocament de pràctiques informades per l'evidència en el context català.

El Simposi va comptar a més a més, amb la presentació de perspectives de sis contexts, Australia, Catalunya, Anglaterra, Flanders, Alemanya i Els Países Baixos, aportant una visió internacional en la temàtica de pràctiques educatives informades per l'evidència.

Més informació sobre la jornada aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B