La UAB al rànquing The Times Higher Education

13.9.2021
Institucional

La Universitat Autònoma de Barcelona millora la seva posició en el lloc 170 al rànquing The Times Higher Education.

L’edició d’enguany del rànquing mundial Times Higher Education situa la UAB en el lloc 170 a nivell mundial, escalant 12 posicions respecte de l’edició de l’any anterior. A més, millora en 4 dels àmbits analitzats (docència, recerca, internacionalització i transferència del coneixement) i es manté en l’apartat de citacions dels articles de recerca.

En la nova edició del rànquing mundial d’universitats Times Higher Education, que s’acaba de publicar, la UAB ha millorat 12 posicions respecte de l’edició anterio i se situa la 170a del món i la 75a d’Europa. A nivell de l’Estat espanyol, l’Autònoma manté la segona posició.

Per àmbits, la UAB millora en 4 dels 5 apartats estudiats (docència, recerca, internacionalització i transferència del coneixement) i es manté en l’àmbit de cites per article.

El Times Higher Education World University Ranking, que existeix des de l'any 2001, avalua prop de 1.400 universitats de 92 països diferents. Es basa en tretze indicadors que avaluen l'activitat de les institucions d'educació superior en totes les seves dimensions: docència, recerca, transferència i internacionalització.

A l'edició d'enguany, ocupen les tres primeres posicions mundials la Universitat d'Oxford, el California Institute of Technology i la Universitat de Harvard.

Més informació: Times Higher Education World University Ranking

Campus d'excel·lència internacional U A B