Jornades “Parlam d’Educació”

02.5.2022
Conferències

Membres d'EIPSI participen en les VIII Jornades “Parlam d’educació” sobre “Aula i investigació: un canvi bidireccional”.

El passat divendres 29 d’abril de 2022, Anna Díaz-Vicario, membre del Projecte EIPSI, va participar en les VIII Jornades “Parlam d’Educació” organitzades per l’Associació Professional de Docents d’Eivissa. L’edició d’enguany portava per títol “Aula i investigació: un canvi bidireccional” i va comptar amb la participació de més de 70 docents d’educació infantil, primària, secundària i ensenyaments post-obligatoris.

Anna Díaz-Vicario va impartir la conferència “Ús de les evidències per millorar la pràctica educativa”, on després de clarificar el terme de pràctica educativa informada per l’evidència i remarcar la importància d’informar i reflexionar sobre la pràctica a partir d’evidències, va presentar alguns recursos d’interès. Entre aquests recursos va destacar la “Guia per a impulsar pràctiques educatives informades en evidències en els centres educatius d’educació infantil i primària” que es va desenvolupar en el marc del Projecte PBETools. 

Podeu consultar més informació sobre els projectes i la guia en la nostra web:

PBETools - Prácticas Educativas Basadas en la evidencia

EIPSI - Evidence Informed Practice for School Inclusion

Guía para impulsar prácticas educativas basadas en evidencias en los centros educativos de educación infantil y primaria

Campus d'excel·lència internacional U A B