Inici Màster Direcció Centres Innovació Educativa

14.10.2021
Formació

El divendres 15 d’octubre comença el Màster Oficial de Centres per a la Innovació Educativa.

Aquesta primera sessió presencial el 15 i 16 d’octubre té com a finalitat iniciar el programa formatiu i generar un espai d’anàlisi i reflexió sobre la funció directiva i el seu rol en els processos de canvi i innovació. En aquests dos dies es pretén establir les bases per el desenvolupament del curs, conèixer el campus virtual amb el que es treballarà, establir les pautes generals per a l’elaboració de les diferents activitats i introduir les quatre primeres unitats del màster.

El Màster Oficial en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa ofereix una formació especialitzada i reconeguda per la Generalitat de Catalunya,  dirigida a professionals de l’educació que vulguin ampliar i adquirir les competències necessàries per a la direcció i gestió de centres educatius i formatius. 

El programa, amb un clar enfocament cap a l’anàlisi i la promoció de la innovació educativa, neix fruit de la necessitat de dotar els professionals del camp de l’educació de competències que els permetin desenvolupar eficientment la direcció i lideratge de centres educatius. El màster també es dirigeix a altres professionals que desenvolupen activitats de gestió en l’àmbit de formació o d’institucions socioculturals amb un enfocament educatiu. 

Els objectius del programa són:

  • Analitzar críticament i avaluar el marc normatiu i les directrius administratives i econòmiques que regulen el funcionament de les institucions educatives.
  • Promoure el canvi personal en coneixements, competències, actituds i habilitats de directius de centres educatius, relacionats amb les necessitats de la seva pràctica professional, els requeriments del context immediat i del sistema educatiu.
  • Utilitzar eficaçment els procediments i les eines pròpies de la funció directiva i del lideratge en les organitzacions educatives.
  • Elaborar una síntesi personal del conjunt del programa plasmant en projectes de direcció.

Per a més informació sobre el Màster cliqui aquí.

 

Campus d'excel·lència internacional U A B