III Jornades d'innovació docent

07.4.2021
Seminaris

El proper 28 d’abril se celebraran les III Jornades d'innovació docent UAB en format telepresencial. Consulta el programa provisional.

Des de la Coordinació de Formació i Innovació Docent de l’Institut de Ciències de l'Educació i la Unitat de Formació i Desenvolupament Professional (UFIDP) s’organitzen les III Jornades d’innovació docent que és celebraran el proper 28 d’abril en format telepresencial. L’objectiu és crear en un espai de reflexió i d’intercanvi d'experiències entre el personal interessat en la innovació educativa.

Les Jornades s’articularan en tres espais diferents:

  • el lliurement del III Premi d’Excel·lència Docent amb la ponència del premiat el Dr. Sergi Robles, 
  • una conferència inaugural a càrrec del Dr. Albert Sangrà amb el títol “Canvis en l'educació superior: Cap a models híbrids de presencialitat discontinua” 
  • tres espais de treball paral·lels: (1). El repte de gestionar la diversitat a l’aula en entorns de docència mixta, dinamitzat per Gabriel Chance i la nostra companya Patricia Olmos, (2) Aprenentatge basat en reptes: una proposta de metodologia docent en el marc de l'ECIU University dinamitzat per Anna Marbà i Sílvia Blanch i (3) Avaluació de competències en entorns de docència mixta dinamitzat per les nostres companyes Georgeta Ion i Cristina Mercader

Més informació aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B