Finalització del màster en educació

20.7.2020
Formació

Els dies 15,16 i 17 de juliol es van presentar els TFM en Educació, especialitat Didàctica de les matemàtiques.

Els passats dies 15,16 i 17 de juliol es van presentar els Treballs de Fi de Màster (TFM) en Educació, especialitat Didàctica de les matemàtiques, i es va realitzar l'última conferència magistral a càrrec del professor Jordi Deulofeu.

El programa formatiu permetrà titular a 34 professors de secundària, cinc d'ells pendents d'últimes entregues, de el sistema educatiu panameny, en una col·laboració entre la Secretària Nacional de Ciència, Tecnologia i Innovació (SENACYT) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), gestionada pel Laboratori de Prestació de Serveis EDO-Serveis.

El segon curs del Màster va començar el 22 de juliol de 2019 i ha inclòs el desenvolupament de 8 matèries formatives i la realització de l'TFM. Les matèries cursades han estat 'Organització de centre educatiu', 'La investigació educativa', La innovació educativa ', Temes d'actualitat en didàctica', La investigació en Didàctica de les matemàtiques ', Models i tècniques de recerca en didàctica de les matemàtiques' , Fonts documentals en Didàctica de les matemàtiques 'i' Innovació en Didàctica de les matemàtiques '. La realització de l'TFM ha comptat amb un suport tutorial personalitzat de 8 mesos i el suport col·laboratiu de companys del grup de formació, permetent així superar les limitacions que ha imposat l'actual pandèmia.

Per part de la UAB han participat 7 professors de el Departament de Didàctica de la Matemàtica i Ciències experimentals i de el Departament de Pedagogia Aplicada; a més, han intervingut 2 professors de Panamà i diversos col·laboradors de la SENACYT. Parlem d'una col·laboració intensa que s'ha mantingut i aplicat en diversos convenis de formació que es realitzen des de fa més de 10 anys.

Campus d'excel·lència internacional U A B