Educació en Bioeconomia a Europa

21.5.2020
Activitats

El pròxim 3 de juny Aleix Barrera presentarà el projecte UrBIOFuture en un webinar organitzat pel  Consiglio Nazionale delle Ricerche.

Aquest webinar, que s’enmarca en les activitats de difusió del projecte en el context Italià, reunirà diferents actors de la indústria biològica, centres de recerca públics i privats, així com de la Universitat que estiguin o vulguin començar a treballar en bioeconomia i economia circular. L’objectiu del webinar és intercanviar idees i experiències, així com promoure una col·laboracions i accions que permetin una producció industrial més sostenible.

El webinar començarà a les 9.00 hores i comptarà amb 14 experiències. A les 10.10 hores Aleix Barrera, membre d’EDO-UAB, presentarà els principals resultats aconseguits en el marc del projecte UrBIOfuture. Així mateix, a les 15:00, el professor Gioacchino Schifino (ISOF-CNR, Bologna - Italy), i membre del projecte, explicarà els materials i accions dutes a terme en el marc de “UrBioFuture Experience”.

UrBIOFuture pretén portar a Europa a l'avantguarda del sector Bio identificant les necessitats i bretxes educatives en el sector Bio d'Europa, assenyalant oportunitats de carrera en recerca i involucrant a totes les parts interessades en un procés de co-creació que ofereix l'experiència "UrBIOFuture" com una eina fonamental per atraure talent i brindar orientació professional. El projecte ha estat finançat per BBI-JU en el marc del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea.

Aquest webinar és obert a tothom. Accedeix al programa i registra’t a través del següent enllaç:

https://www.eventbrite.it/e/bioeconomy-joint-event-training-workshops-sherpack-urbiofuture-tickets-104818860032

Campus d'excel·lència internacional U A B