Celebració nova edició FIET

01.7.2022
Conferències

Aquesta nova edició del FIET s'ha celebrat a Lleida sota el lema “STEAM: innovar i investigar per a transformar l’educació”.

El Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia (FIET), organitzat per primer cop en 2014, és un espai de trobada on figures de rellevància internacional relacionades amb el món de la educació i la tecnologia reflexionen i fan propostes de manera conjunta sobre el seu paper transformador en un context digital. 

Enguany, celebrat a la Universitat de Lleida, ha començat amb una trobada interna de grups de recerca on des del CRiEDO han participat els professors Joaquín Gairín i Cristina Mercader. A continuació, ha comptat amb una conferència de Núria Salán de la UPC. Per la tarda, s’ha celebrat el racó investigador i la taula rodona “el fenomen educatiu STEAM: una pluralitat de mirades” on han participat professorat d’universitat, el departament d’educació i i mestres i professors de centres educatius d’educació obligatòria. 

Actualment, el FIET està vinculat a un conveni signat per la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat de Vic - UCC, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat Ramon Llull i la Universitat Rovira i Virgili; per tal de desenvolupar els objetius anomenats a partir de l'organització d'unes jornades anuals i un Congrés quinquenal. 

Per a més informació visita la web oficial del FIET.

Campus d'excel·lència internacional U A B