Celebració VI Congrés EDO 2020

16.11.2020
Activitats

El VI Congrés Internacional EDO “La Nova Gestió del Coneixement” es va celebrar els dies 11, 12 i 13 de novembre.

El Congrés, de periodicitat biennal, que tradicionalment havia celebrat totes les seves edicions de manera presencial a les instal·lacions del CEJFE i l’EAPC, enguany es va adaptar a les condicions sanitàries actuals i es va dur a terme en format online.

Els participants de la inauguració i de la cloenda van fer els seus parlaments presencialment a les noves instal·lacions del CEJFE del carrer Pau Claris de Barcelona, recentment estrenades, però sense presència dels assistents, que ho van poder seguir en línia. En total hi van participar més de 300 persones.

El CIEDO aplega persones expertes en la gestió del coneixement, procedents de l’Estat espanyol i d’Amèrica Llatina. L’objectiu d’aquesta sisena edició era analitzar el rol dels directius en la gestió del coneixement i el talent a les organitzacions, les xarxes socials corporatives per a la promoció de l'aprenentatge social i l'aprenentatge en acció com a eina per potenciar el desenvolupament professional.

Es van celebrar 4 conferències, 11 simposis, 7 tallers, 8 taules de comunicacions i pòsters i 1 sessió de Converses temàtiques. En les properes setmanes es posaran a disposició dels participants l’accés als vídeos de les conferències, simposis, sales de comunicacions i pòsters, i a disposició del públic en general les principals conclusions.

Campus d'excel·lència internacional U A B