ASCENT - Habilitats socials

27.3.2019
Projectes

Grup EDO col·labora en les jornades del projecte ASCENT

Des del 25 fins al 28 de març es durà a terme el tercer mòdul formatiu del projecte “ASCENT – Centres de Competència per a Enginyeria automotriu i Gerència de Vendes per incrementar l’impacte positiu en el desenvolupament econòmic regional a Argentina, Brasil i Mèxic”.

El projecte, finançat per Erasmus+ i en el qual el Grup EDO col·labora amb la coordinació de dos paquets de treball, busca tancar l'actual escletxa entre les necessitats del mercat laboral i les ofertes educatives donant suport a les IES en l'avanç dels seus coneixements en enginyeria automotriu i vendes.

Diego Castro i Anna Díaz, del Grup EDO - UAB, col·laboraran en aquest tercer mòdul formatiu, que es basarà en les habilitats socials, i en el qual participarà professorat i personal d’administració de les universitats llatinoamericanes associades al projecte. Ambdós seran els instructors de varies activitats que tindran lloc el 25 i 26 de març, dirigiran les següents activitats focalitzades en com comunicar: “Empezando: Expectativas e Introducción”, “Introducción a las competencias y habilidades”, “Introducción a las habilidades comunicativas - Taller de comunicación”, “Técnicas de presentación”, y  “Taller: Cómo vender tus ideas y a ti mismo”.

Les jornades tindran lloc a l’Edifici Sergio Karakachoff, al centre d’aules de Postgrau (Aula 106) de la Universitat de la Plata (Argentina).

Per a més informació sobre el projecte: https://ascent.fh-joanneum.at/

També pots seguir els avenços a: https://www.facebook.com/AscentEuProject

Campus d'excel·lència internacional U A B