La UAB millora en el rànquing QS by Subject

11.5.2020
Altres

La UAB se situa entre les 100 millors universitats del món en vuit matèries més, segons destaca el QS World University Rankings by Subject. La universitat millora la seva posició en tots els àmbits generals del rànquing.

L'empresa britànica Quacquarelli Symonds (QS) ha fet públic els resultats de la setena edició del QS World University Rankings by Subject, que classifica les millors universitats del món en 48 matèries.

La UAB ocupa la posició 31 mundial en l'àmbit de la Veterinària i està entre les 100 millors universitats del món en Arqueologia, Economia, Educació, Geografia, Llengües Modernes, Política Social, i Sociologia,

La UAB se situa entre les 150 millors universitats del món en Comunicació, Enginyeria Química, Ciències Ambientals, Matemàtiques, Medicina, Història, Farmacologia, Estadística i Física; i està entre les 200 millors en Art, Biologia, Química, Geologia, Enginyeria Electrònica, Llengua i Literatura Anglesa, Dret, Ciència de Materials, Ciències Polítiques i Psicologia.

 En aquesta edició la UAB millora la seva posició en tots els àmbits generals del rànquing. Passa de la posició 121 a la 116 en Ciències Naturals, de la 152 a la 124 en Ciències Socials, de la 148 a la 127 en Ciències de la Vida i Medicina, de la 145 a la 130 en Arts i Humanitats, i de la 217 a la 206 en Enginyeria i Tecnologia.

Els QS World University Rankings són considerats entre els més prestigiosos del món, juntament amb el Times Higher Education i l'Academic Rànquing of World Universities de Xangai.

El rànquing es pot consultar al web:

https://www.topuniversities.com/subject-rankings/2020

Campus d'excel·lència internacional U A B