Assemblea general FEAEC

29.1.2020
Projectes

El 28 de gener es va dur a terme l'assemblea general del FEAEC on hi van participar membres del Grup EDO

El passat dia 28 de gener de 2020 va tenir lloc l’assemblea general del Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació a Catalunya, en la que van participar diversos membres de l’Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO-UAB).  

L’assemblea va servir per a revisar les actuacions fetes pel Fòrum al llarg dels darrers mesos, així com per a planificar les línies de treball que es seguiran al llarg de l’any 2020, entre els quals destaquen l’organització d’activitats que fomentin la participació i implicació dels membres de l’associació, així com afavorir un millor diàleg i vinculació amb la societat i les institucions i professionals que es vinculen a l’àmbit de la gestió i direcció d’institucions educatives.

El FEAEC és una associació que esdevé espai de trobada dels professionals que des de diferents òptiques i mirades tenen com a interès comú els aspectes relatius a la gestió, organització, administració, lideratge i governança de les institucions educatives. Així, i amb una mirada polièdrica conviuen professionals de la direcció dels centres educatius (de l’àmbit formal i no formal), inspecció, tècnics municipals, investigadors i professorat universitari de l’àrea de coneixement sobre Organització Educativa. Si voleu contactar amb el FEAEC: https://feaec.cat/contacto/

Campus d'excel·lència internacional U A B