9ª CoP de CGC

03.2.2020
Projectes

El proper dijous 6 de febrer es durà a terme la 9º sessió Cop de CGC sobre les sessions clíniques

A l’Agència de Salut Pública de Catalunya (Edifici Salvany) el proper 6 de febrer, a les 13h, es durà a terme la 9ª sessió CoP de la CGC. La jornada organitzada per EDO-UAB, en col·laboració amb Neos, es focalitzarà en com les sessions clíniques poden esdevenir un espai per a la gestió del coneixement professional i  potenciar l’aprenentatge informal entre els professionals de la medicina.

En un origen les sessions clíniques eren reunions de metges que s’organitzaven per a compartir experiències relatives al diagnòstic i tractament d’afeccions específiques. Avui aquest plantejament ha evolucionat. Es tracta, amb les revisions després de l’acció, d’un dels processos més utilitzats per a compartir coneixement i experiències.

Durant la jornada, Bartomeu Ayala (Cap de Formació i Desenvolupament Professional d’Althaia), compartirà com és el desenvolupament d’aquestes sessions al centre donant resposta a les següents qüestions: què cal tenir en compte a l’hora d’organitzar una sessió clínica, quins són els aspectes que poden facilitar o dificultar l’intercanvi d’experiències entre els participants, quina tecnologia podem fer servir com a suport, i quina utilitat poden tenir en altres sectors diferents del de la salut. 

Campus d'excel·lència internacional U A B