Formació a Panamà

29.1.2020
Formació

Joaquín Gairín, membre del Grup EDO, assisteix del 29 al 31 de gener a la UDELAS

La Universitat de les Amèriques (UDELAS) ha iniciat el seu Programa formatiu per al professorat universitari. Aquest programa formatiu estableix tres nivells de formació progressius i en cada un d'ells s'aborden temàtiques referides a el disseny, desenvolupament i avaluació de la docència universitària a través d'activitats presencials i virtuals per un total de 48 hores.

El primer curs va iniciar les sessions presencials a la Ciutat de Panamà els dies 29, 30 i 31 de gener de 2020, amb la presència dels professors Joaquín Gairín (UAB, Espanya) i Damià E. Quijano (UDELAS). També estan convidats als propers cursos especialistes de la RedAGE com el professor Diego Castro (UAB, Espanya) i la professora María Inés Vázquez (IUACJ, Uruguay)

L'activitat desenvolupada per Joaquín Gairín es realitza en el marc de les activitats de col·laboració realitzades entre EDO-UAB i UDELAS, entre les quals destaca la recent signatura d'un conveni per a la realització del Màster en Formació i Gestió Universitària. Fruit d'aquest conveni, al llarg dels propers mesos un grup de 30 professors d'universitats de Panamà rebran formació vinculada als reptes de la Universitat Actual, aspectes relacionats amb l'estructura acadèmica i els programes que aquesta ofereix per al desenvolupament i millora acadèmica , així com eines per a l'avaluació i millora institucional i la institucionalització d'innovacions.

Campus d'excel·lència internacional U A B