Reunió BBJIU a Brussel·les

09.12.2019
Projectes

El passat 3 i 4 de desembre es va dur a terme la Reunió del projecte BBJIU a Brussel·les

Aleix Barrera, membre del Grup EDO, i Gloria de la Viña, responsable de CTA i membre del projecte UrBIOfuture, van assistir el passat 3 i 4 de desembre a la Jornada de Stakeholders BBJIU a Brussel·les. La sessió va comptar amb 'oradors d'alt nivell, que van presentar les seves idees a través de discursos i reflexions sobre la situació de la bio industria i l’educació, panels de discussió i sessions paral·leles de treball. També es va realitzar una exposició de projectes, entre els quals hi havia UrBIOfuture.

La primera jornada, 3 de desembre, es va dedicar a la conscienciació i educació en bioeconomia, alguns projectes que promouen l'adopció de la bioeconomia van presentar les leccions apreses i els seus desafiaments ens tres sessions paral·leles dedicades al marc de polítiques, la investigació de mercat i la cadena de valor i l'ecosistema de la innovació.

L'endemà, 4 de desembre, Aleix Barrera va assistir en representació del Grup EDO al Fòrum de Stakeholders, on UrBIOfuture disposava d’un corner específic. L'objectiu d'aquest segona jornada va ser reunir projectes amb altres parts interessades del BBJIU en un mateix lloc per afavorir a l'intercanvi d'idees i millors pràctiques.

Campus d'excel·lència internacional U A B