Defensa de Treballs Finals de Màster

13.12.2019
El centre

Avui divendres 13 de desembre es duran a terme les defenses de Treballs de Final de Màster de Direcció de Centres per a la Innovació Educativa.

Avui dia 13 de desembre es faran les defenses dels Treballs de Final de Màster del Programa de Direcció de Centres per a la Innovació Educativa. El total de les set exposicions es dividiran en dos blocs: el del matí (9: 30-11: 45) i el de la tarda (16: 00-19: 00).

El primer bloc es durà a terme al Seminari de Pedagogia Aplicada, i el Tribunal de Professors estarà format per Diego Castro, Maria de la Mar Duran i Anna Díaz. En aquesta primera tanda de presentacions participaran les estudiants Maria Montserrat Baranda Ferran, Ana Carolina Moctezuma Quiros, i Joshua Casillas.

El segon bloc el formarà el mateix Tribunal i tindrà lloc al mateix lloc. En aquesta sessió presentaran Immaculada Candel Serra, Pablo Cárcamo Hernández, Alejandro Guirao Parrón i Ana Nadal Iglesias.

El màster de Direcció de Centres per a la Innovació Educativa persegueix analitzar críticament i avaluar el marc normatiu i les directrius administratives i econòmiques que regulen el funcionament de les institucions educatives; i promoure el canvi personal en coneixements, competències, actituds i habilitats de directius de centres educatius, relacionats amb les necessitats de la seva pràctica professional, els requeriments del context immediat i de el sistema educatiu.

Per a més informació sobre el Màster, feu clic aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B