Nova infografía Grup EDO

07.11.2019
El grup

Ja es pot consultar la nova infografia que afegeix la informació més rellevant del Grup EDO de forma molt visual

Ja s'ha publicat la nova infografia del Grup EDO, que reuneix tota la informació rellevant del grup des del 2005 fins a l'actualitat. La infografia és un molt bon recurs per detallar les característiques del grup de la forma més visual possible.

Aquest document gràfic reuneix molta informació sobre el Grup EDO, com ara: la composició de membres de l'equip, els seus integrants, les connexions que hi ha amb les principals ciutats d'Espanya i els principals països de tot el món, com es distribueix la producció de projectes, o com s'organitza l'estructura de l'EDO a Catalunya.

La infografia també inclou un apartat on es comenten les principals publicacions d'aquests últims anys, ja que la producció bibliogràfica del Grup EDO és àmplia i extensa; per altra banda també es destaquen els projectes competitius més rellevants des de 2005 fins a l'actualitat diferenciant els que estan finalitzats dels que no, i dividint-los en 12 temàtiques: professional, centres i entorn, universitat, cooperació, tutories, seguretat, docència, autonòmics, nacionals, no europeus, europeus i institucionals.

Finalment, també inclou les línies d'investigació del Grup EDO i les seves principals fonts de finançament: Unió Europea, AGAUR, el Ministeri d'Economia i Competitivitat, Erasmus +, Senacyt, Fundació Mapfre, i la Comissió Europea.

Per descarregar la infografía, feu clic aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B