Segona reunió transnacional de "Empowering the informal"

23.9.2019
Projectes

Aleix Barrera i Georgeta Ion, membres del grup EDO, assistiran el 26 i 27 de setembre a la segona reunió del projecte "Empowering the informal"

Dijous i divendres, 26 i 27 de setembre, es durà a terme a Puerto de la Cruz (Tenerife) la segona reunió transnacional del projecte "Empowering the informal". En aquesta assistiran Aleix Barrera i Georgeta Ion en representació del Grup EDO.

La reunió se celebrarà amb el propòsit de comentar, debatre i acordar diversos aspectes del projecte: el procés d'investigació coordinat per EDO-UAB, la plataforma en línia, la planificació de la mobilitat de joves a l'illa de Fuerteventura, i altres aspectes administratius (temes financers, informes, les responsabilitats de cada soci, aclariments, ús de la plataforma de gestió, dates límits, reprogramació i seguiment).

El projecte "Empowering the informal" respon a les prioritats i objectius europeus per portar efectes positius i duradors a les organitzacions associades a la política de sistemes que estableixen el marc per a la creació i gestió de grups juvenils informals. Aquest té com a objectiu principal enfortir el vincle entre el públic i els camps associatius, en col·locar als grups informals com un actor central en el procés de construir comunitats sostenibles, desenvolupant habilitats i actituds cap als joves.

El projecte, amb participació de vuit organitzacions (UAB, FITT, Experimentaculo, Green European Foundation, Càmera Municipal de Cascais, Subjective Values ​​Foundation, Associació per a la participació, oportunitat i desenvolupament, Timisoara Municipality), és coordinat per Mihai Vilcea (FITT , Romania) i finançat per la Unió Europea en el marc del programa Erasmus amb 246.284,00 € - 23.375,00 €.

Per a més informació sobre el projecte, feu clic aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B