UAB millor universitat pública en qualitat docent

19.7.2019
El centre

Segons el Times Higher Education la Universitat Autònoma de Barcelona és la millor universitat pública en qualitat docent

L’Europe Teaching Ranking que avalua la qualitat docent de les universitats europees, ha qualificat a la UAB com la 12ª d’Europa, millorant 8 posicions respecte la passada edició. 

La Universitat Autònoma de Barcelona ha assolit la 12ª posició en la segona edició de l’European Teaching Rankings que publica Times Higher Education. El rànquing, que és un dels pocs que es focalitza exclusivament en la docència,  usa com a indicadors per a l’anàlisi: els recursos per a la docència, el compromís i la interacció entre els estudiants i la institució, els resultats generats per la universitat i l’existència d’un entorn inclusiu. La UAB destaca pels recursos per a l’ensenyament i l’entorn inclusiu del campus. 

Al rànquing, la UAB és al capdavant de les universitats públiques d’Espanya, es posiciona per davant de la Universidad Autónoma de Madrid (posició 18), i de la Universitat de Barcelona (posició 29). La primera de l’Estat és la Universidad de Navarra (privada).

L’anàlisi es basa, també, en els resultats de l’European Student Survey que examina molts aspectes diferents, com el compromís dels estudiants amb els seus estudis, la interacció amb els professors, la qualitat dels serveis de la universitat i les oportunitats per desenvolupar habilitats que els ajudin a preparar-se per al seu desenvolupament professional després de la universitat. 

Campus d'excel·lència internacional U A B