Informe de la RedAGE

15.5.2019
Publicacions

L'informe de la RedAGE ha estat seleccionat entre les recomanacions del Ministeri d'Educació i Formació Professional

El llibre "Tendències en polítiques educatives sobre drets humans i inclusió. Implicacions en la gestió de les institucions iberoamericanes d'Educació Superior "ha estat seleccionat en la llista de les lectures recomanades sobre Educació Superior al web del Ministeri d'Educació i Formació Professional; i ha estat referenciat en les novetats documentals i informatives referides a Ensenyament Superior distribuïdes per l'esmentat Ministeri.

El llibre forma part de la Sèrie Informes, publicada anualment per la Xarxa AGE, i se centra en les polítiques universitàries referides a l'equitat i el respecte als drets humans, entenent que les institucions d'educació superior han de contribuir al desenvolupament sociocomunitari i la superació de les iniquitats, d'acord amb el seu rol de transformació social.

Es presenten així, aportacions del Brasil, Xile, Colòmbia, Cuba, Equador, Espanya, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Paraguai, Perú i Uruguai; que caracteritzen i analitzen la situació a cada país assenyalant, a més, reflexions, reptes i propostes.

Els capítols van ser elaborats per membres de la Xarxa AGE i la coordinació va estar a càrrec de Joaquín Gairín i Cecilia Inés Suárez (UAB).

Per saber més sobre l'informe, feu clic aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B