XXVIII Jornades Estatals del FEAE

08.5.2019
Activitats

Aquest novembre es celebraran les XXVIII Jornades Estatals del FEAE

El 15, 16 i 17 de novembre tindrà lloc les XXVIII Jornades Estatals del Fòrum d’Administradors de l’Educació a l’Estat Espanyol (FEAE). En aquest es pretén reflexionar, debatre i compartir, d’entre altres punts,  sobre l’atenció educativa efectiva a la diversitat, i com adaptar l’acció educativa en funció de la situació de les famílies i el context socioeconòmic.

Des del FEAE es creu que l’atenció a la diversitat és la pedra angular en la qual s’ha de basar l’educació, ja que només l'atenció pedagògica per la inclusivitat pot respondre a totes les necessitats de la comunitat educativa. Aquest paradigma ha de ser l’objecte primordial de la docència, i des d’aquesta missió, dinamitzar projectes, treballar coordinadament, avaluar i gestionar en allò personal, econòmic, i administratiu. Les situacions i els contextos socioeconòmics són canviants, la propia realitat també ho és, i les persones encara més; i van demandant atenció educativa efectiva, per això, es requereix el continu intercanvi d’experiències, formació en habilitats i tècniques especialitzades per se capaços de prendre decisions en cada situació. I la raó de les XXVIII Jornades Estatals del FEAE és reflexionar i trobar propostes potencials i solucions per a tractar aquests temes.

Una nombrosa xifra de membres de l’EDO-UAB estan associats al Forum Europeu d’Administradors de l’Educació a Catalunya i participen en la junta i el comitè de redacció de la revista, essent la seu oficial del mateix el Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Per a més informació sobre les jornades, cliqui aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B