Màster de Direcció

03.5.2019
Formació

Obert el període d'admissió del Postgrau i Màster en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa

Des de l'1 d'abril, roman obert el període d'Admissió al Postgrau i al Màster de Direcció de Centres per a la Innovació Educativa, coordinat pel Dr. Joaquín Gairín i la Dra. Carme Armengol, i impartit per diversos professors i professores de l’Equip de Desenvolupament Organitzacional. Per poder ser admès al programa de Postgrau i/o de Màster, es podrà enviar la sol·licitud de matrícula fins el 14 d’octubre.

L’objectiu principal del programa formatiu és donar resposta a les necessitats formatives dels professionals de l’educació en el camp de la innovació i la qualitat educativa, responent també als requeriments imposats per la normativa catalana. Aquestes necessitats neixen de la necessitat de promoure la innovació i la qualitat en els centres educatius, els quals requereixen plantejaments i estratègies globals que fomentin la participació i col·laboració de la comunitat educativa. Intervenir eficaçment en aquests processos i dirigir-los de manera adequada, implica una formació i una capacitació especialitzades.

El Postgrau i Màster en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa, impulsat i desenvolupat pel Grup EDO-UAB, és resultat d’anys d’experiència en el desenvolupament de projectes de formació directiva d’àmbit local i internacional, dirigits a proporcionar els coneixements i desenvolupar les competències associades a la direcció, gestió i administració d’institucions educatives, tant en l’àmbit de l’educació formal com en el de l’educació no formal.

Per a més informació sobre el Postgrau, cliqui aquí.

Per a més informació sobre el Màster, cliqui aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B