Convocatòria beques predoctorals

13.2.2019
Convocatòries i concursos

Convocades trenta places de beques predoctorals Inphinit-Retaining (La Caixa)

Obert el període per a la presentació de candidatures per a un total de trenta places convocades per al programa de beques de doctorat per investigadors de qualsevol nacionalitat. Aquest romandrà obert fins al proper 27 de febrer. Els becaris s’hauran d’incorporar entre setembre i novembre de 2019.

La convocatòria comprèn totes les àrees de coneixement, i el seu objectiu principal és formar a investigadors amb habilitats curriculars addicionals perquè ampliïn les possibilitats de desenvolupament de la seva carrera professional; no exclusivament cap a l’àmbit acadèmic, sinó també cap al sector de la indústria o l’emprenedoria. 

El programa també inclou formació presencial en habilitats transversals, dissenyat per empreses internacionals líders en el sector. En ell, s’hi treballaran aspectes com ara la transferència tecnològica, la creativitat, el lideratge o l’emprenedoria, d’entre molts altres. Al llarg de la beca es duran a terme tres sessions presencials: al començament, al segon any i al tercer any. En aquestes hi hauran de participar tots els becaris d’una mateixa convocatòria, independentment del seu àmbit disciplinari.

Els interessats hauran de complir els requisits sol·licitats, on es valoraran els estudis cursats, el coneixement d’idiomes, l’experiència de recerca i la mobilitat.En cas que es vulgui sol·licitar la candidatura, és necessari posar-se en contacte prèviament amb la Direcció a través de edo@uab.cat

Per a més informació, consultar aquí.

 

Campus d'excel·lència internacional U A B