La Coordinators Meeting a Brussel·les

11.2.2019
Projectes

Membres de l’EDO participen a la Coordinators Meeting de Brussel·les.

El passat 4 i 5 de febrer es va celebrar a Brussel·les, Bèlgica, la Coordinators Meeting de la mà de EACEA (Education, Audiovisual and Culture Executive Agency), en el marc de la convocatòria KA3 del programa Erasmus +, centrada en la inclusió social i els valors comuns en relació a la contribució en el marc de l’educació, la formació i la joventut.

En aquest hi van participar Patricia Olmos, professora agregada interina, i Aleix Barrera, Project Manager del Grup EDO. Ambdós van poder presenciar les reunions del projecte on s’hi van tractar temes diversos relacionats amb la inclusió social dels joves, com per exemple: com fer que la inclusió social esdevingui un èxit (en base a la joventut, l'educació i la formació), o temes d’execució enfocats a la gestió i a l’auditoria d’aspectes contractuals i financers. A més, per finalitzar les dues jornades es van realitzar un conjunt de reunions bilaterals amb treballadors de l’EACEA i els finançadors.

A més, per finalitzar les dues jornades es van realitzar un conjunt de reunions bilaterals amb treballadors de l’EACEA i els finançadors. L’assistència d’Olmos i Barrera va esdevenir molt profitosa ja que el contingut de dites jornades està fortament relacionat amb el projecte O4YEL que s’està duent a terme. Aquest es dedica a donar suport a la inclusió educativa i social dels joves amb risc d’abandonament prematur, tenint com a objectiu desenvolupar mètodes i pràctiques innovadores centrats en els mecanismes d’orientació de l’alumne i accions tutorials per així poder prevenir-ho.

Per a més informació sobre el projecte O4YEL, cliqui aquí.

 

Campus d'excel·lència internacional U A B