Internet of Things

18.10.2018
Activitats

Un grup d’empresaris xilens participarà durant els dies 18 a 25 d’octubre en activitats formatives i visites organitzades per EDO-SERVEIS.

Del 18 al 25 d’aquest mes d’octubre un grup d'empreses pimes de serveis d'enginyeria per a la mineria de la regió de Tarapacá visitaran la UAB per a participar en activitats formatives i visitar empreses vinculades a l’Internet of Things [IOT] (internet de les coses). El programa busca generar nou coneixement en relació a la IOT en les indústries internacionals, aprofundint en les últimes tecnologies aplicades a la IOT, com són canals de comunicació, dispositius de transmissió de dades, sensors i aplicacions en altres indústries similars a la minera, per a posteriorment aplicar aquest coneixement en la gestió de les seves empreses, millorant la competitivitat del sector.

La visita té una durada de 9 dies, els quals es divideixen en 4 dies de passantia a la UAB per conèixer les tendències en relació a la IOT i visitar empreses que apliquin aquesta tecnologia com també centres de recerca associats. D'altra banda es participarà també durant 3 dies a la fira IOT de Barcelona amb l'objectiu de conèixer proveïdors i casos que permetin augmentar el coneixement en relació a aquesta matèria.

La passantia es realitza gràcies el finançament del Gobierno de Chile, a través de la CORFO (Corporació per al foment de la Produccio), i és organitzada de forma conjunta per EDO-SERVEIS, el Parc de Recerca de la UAB i Opción EC, consultora sobre formació i assessoria a la regió de Tarapacá.

Per a més informació sobre els suports logístics i materials que pot oferir EDO-SERVEIS en l’organització d’activitats formatives a la UAB posis en contacte a través de edo@uab.cat

Campus d'excel·lència internacional U A B