XXV aniversari del Departament de Pedagogia Aplicada

16.10.2017
El centre

El Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB ha celebrat el seu vint-i-cinquè aniversari el dimecres 18 de 2017.

El Departament de Pedagogia Aplicada ha celebrat durant la jornada del 18 d’octubre el seu XXV aniversari. El Grup EDO ha estat vinculat des de la seva creació a aquest Departament, essent la majoria dels seus membres adscrits al mateix, motiu pel qual gran part d’ells van participar d’aquesta activitat.

Durant el matí s’ha dut a terme un conversatori amb les persones que han assumit el càrrec de direcció en els darrers anys. En aquest sentit, el professor Joaquín Gairín (director i fundador de l’EDO) i la professora Marina Tomàs (Membre del grup EDO des de la seva fundació) han participat en aquesta activitat en tant que segon director i cinquena directora del Departament de Pedagogia Aplicada. Seguidament s’ha procedit amb el dinar de germanor entre els membres del Departament i els assistents a l’esdeveniment.

Per la tarda ha tingut lloc un conversatori amb el professorat que forma part del Departament, on explicaren les circumstàncies i manera com van entrar al Departament. A posteriori es va realitzar l’acte de reconeixement al professorat de Pedagogia Aplicada que alhora complia 25 anys formant-ne part. Com a tancament, Berta Vidal i Efrem García Salinas, veu i piano respectivament, han interpretat ‘Seda i setí’ a l’Aula Eduard Tolrà. El Comiat de l’esdeveniment ha anat acompanyat d’un brindis amb tots els assistents.

Campus d'excel·lència internacional U A B