Seminari local sobre la dimensió social de l’Educació Superior a la UAB

24.11.2017
Seminaris

A la presentació sobre el projecte del programa Acess4All van assistir docents de moltes universitats.

El grup EDO-UAB va celebrar dimecres 22 de desembre una activitat oberta per a presentar els resultats aconseguits en el marc del projecte ACCESS4ALL - Laboratori de Polítiques i Pràctiques per al Desenvolupament Social a l’Educació Superior, i discutir amb representants de diferents universitats la seva usabilitat i possibilitats d’implementació.

En aquest sentit, van participar de la reunió representants de la U. de Barcelona, la U. Pompeu Fabra, la U. Ramon Llull, U. Oberta de Catalunya, la U. de Girona i la U. Internacional de Catalunya. El perfil dels assistents incloïa professorat especialista en temes vinculats a la inclusió educativa, així com responsables del desenvolupament dels plans d’accions tutorials en diferents nivells acadèmics, així com la de tècnics i responsables de serveis de suport als estudiants. Al mateix temps, van acudir a la reunió representants del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, la Fundació Prevent, l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i AQU Catalunya, tots ells interessats en conèixer de primera mà com les seves organitzacions podrien treure profit del treball fet per A4A a l’hora de plantejar les col·laboracions que fan o poden fer amb les universitats.

La sessió va servir, al mateix temps, per a recollir les impressions dels assistents sobre les diferents eines creades, així com observacions que de ben segur serviran per ajustar els resultats finals del projecte abans de la seva presentació definitiva.

Pera més informació sobre el projecte A4A: http://access4allproject.eu

Campus d'excel·lència internacional U A B